V sobotu čaká Britov svadba roka
PREHRAŤ

V sobotu čaká Britov svadba roka

Pozornosť médií sa 20. mája prenesie z vojvodkyne Kate na jej sestru – Pippu Middletonovú. Švagriná britského princa Williama sa totiž v tento deň vydá za priateľa - milionára Jamesa Matthewsa.

Londýn 16. mája (TABLET.TV) - Spolu s nevestou budú k oltáru kráčať aj princezná Charlotte a princ George – deti princa Williama a vojvodkyne Kate. Na svadbe bude okrem nich aj celá rodina nevesty, hostí by malo byť spolu okolo 400. O svadobných šatách a o ich návrhárovi sa len špekuluje. Na svadbe svojej sestry mala ale Pippa šaty od Alexandra McQueena. Obrad bude v kostole svätého Marka v meste Berkshire. Následne sa hostia presunú do rezidencie Middletonovcov.

Športovkyňa Pippa už má spolu so sestrou Kate za sebou rozlúčku so slobodou vo francúzskom lyžiarskom stredisku Méribel. Oči novinárov sa ale v sobotu budú upierať aj iným smerom, než smerom k neveste či k jej sestre Kate. Brata Williema princa Harry totiž bude sprevádzať priateľka Meghan Markleová. Kanadská herečka je známa najmä zo seriálu Kravaťáci.