DRUCKER: Ľudia hľadajú, nemajú koho voliť. My ponúkame profesionalitu
PREHRAŤ

DRUCKER: Ľudia hľadajú, nemajú koho voliť. My ponúkame profesionalitu

Divadlo nestačí. DOBRÁ VOĽBA bude mať nulovú toleranciu ku korupcii, ale nebudeme bojovať iba za abstraktné dobro, to sa musí prejavovať konkrétnymi skutkami, povedal v TABLET.TV Tomáš Drucker.

Bratislava 21. februára (Teraz.sk) – Jedna z nosných tém súčasnosti je, že ľudia nemajú koho voliť a preto presúvajú svoje preferencie medzi neobvykle veľkým množstvom strán, ktoré majú šancu postúpiť do parlamentu. V diskusii na Tablet.tv to povedal predseda strany Dobrá voľba Tomáš Drucker.

Tvrdí, že z politiky sa stráca profesionalita a ťah za výsledkami a nahrádza ju populizmus a divadlo. „Budeme mať nulovú toleranciu ku korupcii, ale nebudeme bojovať iba za abstraktné dobro, to sa musí prejavovať konkrétnymi skutkami,“ povedal na margo volebnej ponuky svojej strany Drucker.

Dodal, že aj v predvolebnej kampani sa snažia presadiť videami s návrhmi riešení z programu Dobrej voľby, negatívnu kampaň voči konkurenčným subjektom vypustili. „Tým, že na nikoho neútočíme, sa môže naša kampaň zdať trochu nemastná-neslaná. Ale to, čo robia ostatní, je jedno veľké divadlo, ktoré ľuďom život nezlepší. Ľudia sa zasmejú, ľudia si poplačú a čo bude po 1. marci? Divadlo podľa mňa do politiky nepatrí. Aj keď sa v čase sociálnych sietí zdá, že politika je najmä o divadle, ukazuje sa, že má nulové výsledky,“ tvrdí Drucker.

Viac čítajte tu.