Tenistka REBECCA ŠRAMKOVÁ: S otcom nie sme dodnes v kontakte
PREHRAŤ

Tenistka REBECCA ŠRAMKOVÁ: S otcom nie sme dodnes v kontakte

Mladá slovenská tenistka Rebecca Šramková bola pred pár dňami hosťom v televíznom štúdiu TABLET.TV, kde sme s ňou rozobrali viacero zaujímavých tém.

Bratislava 4. septembra (Teraz.sk) – Mladá slovenská tenistka Rebecca Šramková má za sebou zaujímavé mesiace. Po tom, čo v úvode roka absolvovala na Australian Open svoju grandslamovú premiéru a o pár dní na to zahviezdila vo fedcupovom stretnutí s Talianskom, nastalo pre ňu nie príliš vydarené obdobie, ktoré vyústilo do predčasného konca sezóny. O dôvodoch, pre ktoré v úvode augusta učinila toto rozhodnutie, o spomínanom zápase s Talianskom vo Fed Cupe, či o jej vzťahu s otcom, ktorý ju trénersky viedol odmalička až do marca tohto roku, sme sa pred pár dňami porozprávali v televíznom štúdiu TABLET.TV.

Ešte stále len dvadsaťročnú slovenskú tenisovú hviezdičku stoplo v tejto sezóne zranenie. „Trápilo ma to už takmer dva roky, raz viac, raz menej, pričom na tohtoročnom Roland Garros v Paríži sa to dostalo do takého štádia, že som sa už nevedela pomaly ani nadýchnuť. Napriek tomu som ešte mesiac skúšala s tým hrať, s fyzioterapeutom som každý deň cvičila, ale už to naozaj nešlo. Preto sme sa rozhodli, že na určitý čas si dám úplný oddych a pokúsim sa dať dokopy. Následne som absolvovala viacero vyšetrení, či už u neurológa alebo ortopéda, ktorý sa zhodli, že môj chrbát potrebuje pauzu. Zároveň som absolvovala aj infúznu terapiu, kde mi uvoľňovali chrbtové svaly, no a momentálne deň čo deň cvičím a rehabilitujem,“ ozrejmila na úvod Rebecca Šramková. 

Viac čítajte tu.