Michael FUSEK: Na palubovke blokuje súperov, na hoteloch spája postele
PREHRAŤ

Michael FUSEK: Na palubovke blokuje súperov, na hoteloch spája postele

Jednou z posíl basketbalového Interu sa stal pred pár dňami 223-centimetrový obor Michael Fusek. O jeho ambíciach, doterajšej kariére, ale i peripetiách s výškou sme sa zhovárali v štúdiu TABLET.TV.

Bratislava 11. augusta (Teraz.sk) – Nateraz poslednou posilou basketbalistov Interu Bratislava sa stal pred pár dňami slovenský reprezentant Michael Fusek. Kmeňový hráč belgického Spirou Charleroi, ktorý je s 223 centimetrami najvyšším hráčom v histórii bratislavského klubu, chce pomôcť žlto-čiernym k návratu na slovenský trón. Stále však sníva aj o NBA. A práve o zámorskej súťaži bolo gro našej nedávnej debaty s 23-ročným rodákom v televíznom štúdiu TABLET.TV.

Už niekoľko dní zaberá Michael Fusek v príprave na sezónu s novými spoluhráčmi z bratislavského Interu, kde je na hosťovaní z popredného belgického klubu Spirou Charleroi. Akú partiu našiel v kabíne Bratislavčanov? „Už pred mojim príchodom som sa poznal s viacerými chalanmi, takže nešiel som úplne do neznáma. Zatiaľ sa v kolektíve cítim skvele, zapadol som bez problémov. Ústredným cieľom klubu je zisk titulu a návrat po roku na basketbalový trón. Tomu je podriadená aj príprava. Tá sa síce začala iba pred pár dňami, no badať, že tréner počas nej nechce nechať nič na náhodu a od začiatku ideme do všetkého úplne naplno. Odo mňa sa bude očakávať, aby som podoskakoval čo najviac lôpt a blokmi pomohol tímu v obrane. Čo sa týka mojich osobných ambícii, chcel by som sa stať najlepším doskakovačom súťaže a možno aj blokárom. Ak by to vyšlo, opäť by som sa posunul o čosi ďalej,“ rozhovoril sa Michael Fusek. 

Viac čítajte tu.