Hokejista M. SLOVÁK: Fanúšikovia chýbajú. Ale vedel som, do čoho idem
PREHRAŤ

Hokejista M. SLOVÁK: Fanúšikovia chýbajú. Ale vedel som, do čoho idem

Jednou z najväčších osobností našej druhej najvyššej hokejovej súťaže je útočník Bratislava Capitals Marek Slovák. V štúdiu TABLET.TV sme s ním pred pár dňami rozobrali viacero zaujímavých tém.

Bratislava 19. októbra (Teraz.sk) – Hokejisti Bratislava Capitals sú po úvodných kolách aktuálnej sezóny očakávaným lídrom našej druhej najvyššej hokejovej súťaže. Jednou z ústredných postáv tímu je útočník Marek Slovák, ktorý bol pred piatkovými zápasmi 13. kola druhým najproduktívnejším hráčom a zároveň i druhým najlepším strelcom celej ligy. A práve odchovanec nitrianskeho hokeja, ktorý v najvyššej súťaži odohral bezmála 700 duelov, bol pred pár dňami našim hosťom v televíznom štúdiu TABLET.TV.

Jednoznačnou ambíciou Bratislava Capitals v aktuálnom ročníku je postup do Tipsport Ligy. Zodpovedá tomu rozpočet, zloženie kádra i podmienky, ktoré vedenie klubu hráčom i realizačnému tímu vytvorilo. Aj preto nie je pozícia lídra v podaní Bratislavčanov prekvapením, no s tromi prehrami v úvodných dvanástich kolách (s Topoľčanmi 2:3 sn, Spišskou Novou Vsou 5:6 pp a Skalicou 2:3) sa nerátalo. „Prvé miesto v tabuľke síce každého z nás teší, no predvedená hra nespĺňa kritéria, aké sme si predstavovali. Ja osobne verím, že sa budeme zlepšovať, sezóna sa len rozbieha a v jej úvode ma každé mužstvo ešte množstvo síl. Aj preto si myslím, že naša kvalita sa prejaví neskôr. Čo sa týka spomínaných troch prehier, nálada po nich nebola v kabíne ideálna, no preniesli sme sa cez ne a urobíme všetko pre to, aby sme splnili náš predsezónny cieľ,“ rozhovoril sa Marek Slovák.

Viac čítajte tu.